vardag

Myskväll en fredag och en väldigt lugn helg

Myskvällar är precis det som en ska ha en fredag efter en lång arbetsvecka. Märks att det är snart är jul och folk gör det sista innan julledigheten. Sambon hade lite avslutning med jobbet igår kväll så jag hade en ensamkväll. En sak att verkligen vara stolt över att jag faktiskt tillagade mat och inte enbart köpte en fryspizza.

Först blev det såklart mat, På Spåret och annat kul som en kan hitta på. Till exempel spendera för mycket tid att se onödiga men roliga videos på Youtube.

fredag

Sen tog jag mig ett bad. Inte riktigt fattat grejen med bad då jag aldrig haft ett badkar förrän se senaste fem åren. Men jag börjar fatta grejen nu. För det är väldigt mysigt och framför allt varmt.

fredag

Efter badet och ganska lagom till att sambon kom hem var det dags för kanske det bästa som finns nämligen, nyduschad i sängen med nästa bok att läsa, dvs The Silmarillion av Tolkien.

Nu är det lördag och vi har börjat dagen med tomtegröt och På Spåret (igen för mig för han missade det ju igår). Sen ska vi bara ta det lugnt resten av helgen. Det enda inplanerade är att vi ska tvätta imorgon. Så välbehövligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *