vardag

Solen har hittat fram, selfies & chokladmuffins

Hej kära ni,

min helg har varit riktig bra! Har äntligen blivit friskt (ta i trä) och haft det så kul. Började med en fredag där jag hade väldigt mycket att göra på jobbet. Sen startade inte bilen i torsdags så jag antog det var batteriet, men troligtvis bara för det var så fruktansvärt kallt. Men vi fick testa den och det fungerade! Men i fall att det var batteriet så var vi tvungna att köra en sväng. Vi körde lite galet och det blev en bilresa på en timma drygt. Jaja, helt okej det med. En vän kom över på kvällen och stannade till i dag.

Men det roligaste var i går. Först satt jag och var supernervös på skidskytte-staffetten (haha), sen kom min bror och skulle hämta upp några visitkort jag har gjort till honom. Direkt när han gick kom folk hit för att spela spel – Jackbox. Vi hade det riktigt roligt. Sen när några gick fortsatte vi med ett annat spel (fortfarande Jackbox) och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Liksom, skrattar så man gråter! Sen tog jag och åt lite, och såklart fick ett skrattanfall då med. Vilket gjorde att jag satte maten i helsen. Har fortfarande ont…

Vaknade upp i dag och var inte särskilt taggad på något. Men kände för att baka så jag slängde ihop några chokladmuffins (supergoda) och dagen blev mycket bättre. Nu ska jag och J åka och handla så vi kan äta något extra gott i kväll. Bara för att.

Älskar förresten att solen har verkat hitta hit. Kanske våren är påväg? (ta i trä).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *