vardag

Kristi Himmelsfärdsdag i Mellerud

Mellerud

För några veckor sedan sen var jag i Mellerud. Det var Kristi Himmelsfärdsdag och jag var ledig. Då passade jag på att åka ner till Mellerud för att hälsa på min bror och hans fru samt mamma och pappa som hade kommit dit tillsammans med min mormor. Alla på samma gång helt enkelt.

Mellerud

Vi åkte till Sunnanå hamn för att njuta av vattnet. Inte samma sak som Smögen, där vi vanligtvis ses då mormor är därifrån, men ändå. Lite sjöbodar och vatten. Vänern för att vara mer exakt.

Mellerud

Vi åt lite på hamnkrogen. Sedan åkte vi till stugan som mamma och pappa håller på att bygger. Efter det blev klockan kvällen och jag tog min bil tillbaka till Karlstad igen. Ändå en härlig dagsutflykt för min del.

Tidigare inlägg om min vardag:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *