vardag

Frukost och mina planer för dagen

Det här var min frukost i dag. Kände för en relativt stor frukost, då det är nästan min favoritmåltid under hela dagen. Det blev ägg, smoothie, avokado-tomat-knäckemacka, te med blåbärsmak och vatten med äppelcidervinäger. Supergott!

Som ni ser på bilden kollade jag på Netflix, rättare sagt ett avsnitt av The Originals. Försöker se ikapp både den och The Vampire Diaries samtidigt. Så en säsong var. I fall de skulle ha något crossover-avsnitt. Så nu är det dags för Klaus och gänget en stund framöver.

Dagens planer,
  • Jobba
  • Se på serier; både The Blacklist och The Good Place kom tillbaka i dag
  • Komma på bästa sätt att skriva om serierna jag kollar på under veckan. Några tips?
  • Läsa! Har precis påbörjat en bok som är efter ett kapitel helt fantastisk!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *