samarbeten

Skratt som kan behövas i denna dystra tid

Jag tittar aldrig på stand-up. Verkligen typ inte alls. Därför när det här temat kom… så hade jag problem med att komma på någonting att skriva. Och detta inlägg låg som utkast hur länge som helst utan någon som helst chans att bli klar. Även om jag aldrig ser på stand-up hittade jag ändå två som jag kan tipsa om. Det andra inlägget har jag missat att lägga upp från samarbeten kommer också komma!

Detta är ett samarbete med andra bloggar och ni finner deras länkar längst ner i inlägget.

Bo Burnham

Bo blandar humor med musik. Hans komik är dyster och cynisk i många fall. Lite sånt som jag ändå gillar. När det är mer svart och mörk humor än någonting annat. Jag har faktiskt sett hans stand-up som heter what. och gillade den. Den finns på Netflix!

Iliza Shlesinger

Det jag har sett med Iliza är några korta klipp när man har scrollat på Facebook. Hittade dock en av hennes stand-up på Netflix – och har sett nu delar av det. Inte allt, och mycket är ändå kul. Om dejtinglivet är för främst kvinnor och hur vi bara står och väntar på att prinsen ska först se oss och sen rädda oss.

Läs gärna de andras inlägg på samma tema: Vi gillar film, Fiktiva Em och Fröken TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *