månadssammanfattningar,  Serier

Serielistan | Maj ’19

Det känns som maj var en dålig seriemånad. Det känns också som det vore längesen jag hade en bra seriemånad. Jag måste nog ta tag i detta igen. Samma egentligen med böcker. Har nog inte riktigt anpassat mig till nya rutiner. Fortfarande hyfsat nytt jobb och allt vad det innebär. Nytt boende och bara att helt enkelt anpassa sig till att som är nytt. Sedan kanske jag kan börja ta tag i serierna, böckerna och allt det där igen.

Serier jag har börjat se igen

Vikings

Vill knappt säga att jag har börjat se Vikings igen. Mest för att jag tror jag enbart såg sex avsnitt när den kom ut och ingenting mer. Trodde inte jag skulle komma ihåg någonting, men vissa saker har faktiskt fastnat nu när jag ser om samma avsnitt igen. På ett sätt gillar jag det, men på ett annat sätt förstår jag varför jag inte fortsatte. Mest för att det inte har direkt fastnat för mig. Ingenting som skriker att jag vill fortsätta och se vad som sker. (Och varför måste det vara så mycket våldtäkter?) (Jag är tydligen helt okej med att döda folk överallt, men inte våldtäkter).

Serier jag såg om igen

Veronica Mars

Ni kan inte ha missat att jag har börjat se Veronica Mars igen. Favoritserien som jag måste bara få se igen när den snart börjar. Ibland älskar jag den lite mer, och ibland lite mindre. Tyvärr. Men fortfarande en klar favorit. Ni kan läsa om alla avsnitt under taggen Ett avsnitt om dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *