Böcker

Mars & April | Wrap-up

Mrs Dalloway

Det blir en sammanslagning av wrap-up för både april och mars. Har varit väldigt dålig på att läsa den senaste tiden och jag måste bli bättre. Ska verkligen försöka. Ligger väl efter enligt Goodreads och mitt mål med tolv böcker. Inte riktigt som det ska vara helt enkelt. Får väl skylla på att jag var borta i två veckor i april. Men jaja. Ska ändra mig!

Böckerna jag har läst,
  1. Stanna – Flora Wiström | Recension | ★★★½
  2. Emma – Jane Austen | Recension | ★★★★
  3. Mrs Dalloway – Virgina Woolf | Recension | ★★★★★
  4. American Gods – Neil Gaiman | Recension | ★★★★

Antal böcker på svenska: 2
Antal böcker på engelska: 2
Antal böcker non-fiction: 0
Antal ljudböcker: 0
Antal sidor: 1 912
Medelbetyg: 4,1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *