Serier

Låt oss tala om The Originals

The Originals

Efter att jag ha hejdå till The Vampire Diaries satte jag mig och såg ikapp The Originals. Hade ju varit tråkigt att tappa allt med det universumet. Och kanske, om en håller tummarna, kommer någon karaktär över till denna. Håller tummarna! I alla fall för Caroline. Nu är jag ikapp och till och med sett senaste avsnittet, det vill säga, första avsnittet på fjärde säsongen som kom förra veckan.

vad tycker jag?

Den är mycket bättre än vad jag mindes. Eller jag såg väl kanske bara tre avsnitt av första innan jag lade den åt sidan. Fortfarande inte en kvalitéserie på många sätt men fortfarande väldigt underhållande. Många personer som dött – och kommit tillbaka. Saknar nog endast Cami. Och jag blev mer ledsen över Finns död än vad jag hade förväntat mig. Annars gick det väldigt upp och ner. Från att inte alls gilla Marcel till att gilla honom till att hata honom. Min åsikt om honom beror väldigt mycket på hur snäll han är mot Klaus och co.

ser fram emot,

Såklart alla skulle överleva? Men det jag ser fram emot är att se alla tillsammans och snälla, kan de inte ha en lycklig stund i två sekunder? Eller kanske helst ett helt avsnitt. Det hade varit något. Ska också bli kul att se Hope som äldre. För visst, hur mycket jag älskade den ungen så är det lite roligare när hon faktiskt kan prata och ja… röra sig själv. Intressant och se hur hennes magi fungerar. På tal om det, i avsnitt åtta ska Alaric hälsa på. Kanske har och göra med deras skola.. och det är så Klaus får reda på den och skickar det där brevet som Caroline fick i serieavslutet? Skulle dock älska om det var hon som hälsade på istället för Alaric. Men kan ju inte få allt.

tycker ni om The Originals?

2 kommentarer

  • Lena

    Jag samkollade på serierna fram till TVD säsong 6 sedan tappade jag bort båda två. Försökte se ikapp The Originals efteråt men den fastnade inte alls, magin som fanns när man samtittade på dem försvann direkt tyvärr. Ska försöka kolla ikapp dem båda någon gång framöver dock för jag gillade dem

    • karinsuniversum

      Ja, det är tråkigt när de inte samspelar med varandra längre. MEN bara tanken på att vissa karaktärer kommer hälsa på gör mig ännu mer sugen på att se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *