Serier

Beverly Hills 90210 | Säsong 8

Titel: Beverly Hills 90210
Medverkande: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Tiffani Thiessen och Vincent Young
Genre: Romance & Drama
År: 1990 – 2000
Network: Fox
Mitt betyg: ★★★

Hela gänget tog sin examen från college i förra säsongen och nu har vi sett de gå ut från skolan för gott. I den här säsongen börjar gänget istället att jobba. Och det går verkligen upp och ner för de alla. De finner sina jobb, hyfsat, enkelt. Säsong åtta är helt enkelt ”gå till jobbet” säsongen, samt säsongen som verkligen drar igång dramat och lämnar oss med en cliffhanger!

Först och främst återvänder gänget, med Noah, från Hawaii. Kelly blir skjuten. Och vi tvingas se flera avsnitt där Kelly inte minns någonting. Hon vet inte vem Brandon är, blir kär i Noah och lyckas lita på Valerie. En kan säga att det går hejvilt här. Till slut lyckas hon i alla fall minns Brandon. Deras förhållande får verkligen gå igenom några fighter denna säsong. Minnesförlusten, Brendan är otrogen, de ska gifta sig men bestämmer sig för att strunta i det.

Noah är det nya tillskottet. Killen som först dejtar Valerie, lyckas fånga Kellys hjärta under hennes minnesförlust och till slut också dejtar Donna resten av säsongen. Han har verkligen träffat på varenda tjej i denna serie. Och nog också då kommit i kant med alla i gänget. Men han är rik så det är okej… antar jag. Otroligt svartsjukt dock, och hela den här våldtäkts-grejen med Valerie. Fyfan vad jag ville skrika åt varenda en förutom Valerie och David. Äckliga människor. Visserligen har hon sagt mycket skit, men ändå. De är så snabba med att döma folk, och är lite äckliga över det också. Typ som när Kelly jobbar på ett sjukhus för fattiga människor, och nästan dömmer varenda person som kommer in. Speciellt tjejen som kom in med klamydia och Kelly skäller ut henne för att inte ha skyddat sig. Sen visserligen, avslutas säsongen med att Valerie kanske fått HIV. Såatte…

Skrev ju att Donna och Noah var tillsammans. För Donna och David är inte tillsammans. Jag är på Donnas farmors sida, de två är menade för varandra. Vänta bara och se! Team David och Donna all the way. Och snacka om att en blev galen på Noah när han blev svartsjuk över vad Donnas farmor tyckte.

Steve och Carly, spelad av ingen mindre än Hilary Swank Foto: Fox
Steve och Carly, spelad av ingen mindre än Hilary Swank Foto: Fox

Steve hade ju också ett förhållande i denna säsong. Såklart. Han träffade en ny tjej, Carly som hade en son. Han fick verkligen familjelivet direkt. Och det sjukaste? Att Carly spelades av Hilary Swank. Sedan försvann hon och gjorde Boys Don’t Cry istället och blev världskändis.

Hur de jobbade? Jo, Valerie, David och Noah hoppade alla fram och tillbaka till After Dark. Kelly var ju på sjukhuset. Steve fick i uppdrag att starta igång en tidning av sin far och tog med sig Brandon. Donna har både varit shopping assistent, stylistassistent och nu stylist och modeskapare. Hon flänger hejvilt mellan mode och fotograferingar.

Ska bli riktigt spännande att dra igång säsong nio nu för som jag har förstått kommer det ske ganska stora förändringar vilka som är med. Bland annat ska Luke Perry dyka upp igen efter en stor frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *