smått&gott

5 år av mars

Låt oss titta lite på hur mars har sett ut de senaste fem åren. En liten memory lane helt enkelt och se vad som har hänt under tiden.

mars

I början av mars under 2012 åkte vi tillsammans med pappas jobb (som alltid) och åkte skidor. Det var sista gången jag hängde med. Med tanke på att nästa år hade jag flyttat hemifrån. Men det var trevligt kom jag ihåg. De där resorna. Inte jättebra på skidåkning… men antar att det går bra ändå.

mars

I slutet av månaden åkte klassen till London! Från snö till sol. Hade det riktigt roligt med dessa pinglor ovanför. Synd bara att vi blev sjuka… men hade ändå kul. Speciellt när R fyllde år och vi var på Friday’s och de kom och sjöng för henne. Så kul!

mars

Ett år senare, 2013, och nu bodde jag ensam och pluggade. Ibland åt jag riktig mysig frukost.

mars

Och ibland gjorde vi film på universitetet.

mars

Här är det 2014 och jag & Johan åkte till Göteborg för att gå på bio. Då filmen vi ville se inte gick i Karlstad. Det var Her förresten.

mars

Vi blev sambos också och firade det med en gullig bild.

mars

De där två jag åkte till London med 2013 kom och hälsade på 2015. Alltid lika mysigt och underbart när de kommer och hälsar på.

mars

Vi hade tydligen mycket spelkvällar också. Älskar detta spel förresten!

mars

Förra året nu då! 2016 var året jag köpte min älskade kamera. Den är så snygg!

mars

Tog selfies med nya kameran och det var speciellt kul då alltid J dyker upp i bakgrunden och ska ”förstöra”.

Det har helt enkelt förändrats en hel del under dessa fem år. Har det hänt något kul för er de senaste åren?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *