Serier

Kända ansikten i Veronica Mars

Jag håller just nu på att se om Veronica Mars. Det har nog inte undgått någon som följer den här bloggen. Det som är extra kul är att se en hel del kända ansikten. Vissa som jag visste om sedan innan. Men det är några som jag inte har direkt tänkt på är med. Till exempel så är Matt Czuchry från Gilmore Girls med, vilket jag aldrig hade tänkt på tidigare. Det finns en hel del kända ansikten som dyker upp. Därmed tänkte jag ge er ett axplock av några som i alla fall jag känner igen från andra håll. Visste ni till exempel att Aaron Paul var med? Eller Paul Rudd?

Visste ni om att dessa kända ansikten var med?

Kända ansikten i Veronica Mars
Dianna Agron, Charisma Carpenter, Michael Cera & Jessica Chastain

Dianna Agron som är mest känd för Glee syntes i tre avsnitt av Veronica Mars under tredje säsongen. Kendall Casablancas, Dick och Cassidys styvmamma, spelades av ingen mindre än Charisma Carpenter. Som vi känner igen som Cordelia Chase från Buffy the Vampire Slayer och Angel. Michael Cera syntes i ett avsnitt av andra säsongen när han var Veronicas guide på Hearst College. Oscarsnominerade Jessica Chastain är med i ett avsnitt i första säsongen där hon spelar en granne som försvinner.

Kända ansikten i Veronica Mars
Monique Coleman, Matt Czuchry, Ryan Eggold & Nelsan Ellis

High School Musical skådisen Monique Coleman var med i ett avsnitt i första säsongen. Matt Czuchry från Gilmore Girls spelade en reporter som låtsades vara Logans bror under tredje säsongen. Logans riktiga bror spelades av Ryan Eggold som vi ser i 90210, The Blacklist och New Amsterdam. Nelsan Ellis var en skådespelare vi såg i True Blood. Några år tidigare var han med i Veronica Mars som barnsoldaten Apollo Bukenya.

Kända ansikten i Veronica Mars
Edi Gathegi, Lucas Grabeel, Max Greenfield & Armie Hammer

Edi Gathegi som har varit bland annat med i Twilight och X-Men syntes i ett avsnitt i tredje säsongen. Lucas Grabeel från High School Musical var med i två avsnitt av Veronica Mars. Max Greenfield, Schmidt från New Girl, var med i elva avsnitt som polisen Leo. Han ska vara med igen i nya säsongen. Armie Hammer, Call Me by Your Name, spelade fotbollskillen Kurt som hamnade i trubbel.

Kända ansikten i Veronica Mars
Alyson Hannigan, Paris Hilton, Rachelle Lefévre & Jane Lynch

Det känns som att Alyson Hannigan, How I Met Your Mother, var med mer än tre avsnitt som Logans syster. Men tydligen inte enligt IMDB. Paris Hilton hade en kort vistelse i Newport som vi helst vill glömma. Rachelle Lefévre, Twilight, var den trevliga tjejen på studentföreningen som Veronica skrev om. Jane Lynch var med i ett avsnitt som den dryga läraren, passande nog.

Kända ansikten i Veronica Mars
Michael McMillian, Leighton Meester, Aaron Paul & Krysten Ritter

Michael McMillian, Crazy Ex-Girlfriend, var med i ett avsnitt i första säsongen. Blair Waldorf från Gossip Girl, Leighton Meester spelade Carrie Bishop vars karaktär är med i filmen. Men då spelad av en annan skådespelare. Aaron Paul, Breaking Bad, spelade mordmisstänkt i första säsongen när Keith och Lamb samarbetade. Krysten Ritter, Jessica Jones, spelade Gia Goodman och var med i åtta avsnitt i andra säsongen samt filmen.

Kända ansikten i Veronica Mars
Theo Rossi, Paul Rudd, Adam Scott & Alia Shawkat

Theo Rossi från bland annat Sons of Anarchy och Luke Cage, spelade Norris Clayton i ett avsnitt. Paul Rudd spelade en känd sångare som Piz älskar i tredje säsongen. Adam Scott, The Good Place och Big Little Lies, spelade en lärare. Som blev anklagad att ha gjort en elev gravid. | Alia Shawkat från Arrested Development är med i ett avsnitt. Samma avsnitt som Michael Cera, när Veronica besöker Hearst College.

Kända ansikten i Veronica Mars
Kevin Smith, Tessa Thompson, Cress Williams & Joss Whedon

Regissören och skådespelaren Kevin Smith är med i några sekunder som butiksbiträde i andra säsongen. Tessa Thompson, Avengers, spelar Wallace flickvän Jackie i andra säsongen. Cress Williams från Hart of Dixie och Black Lightning, spelade Wallace biologiska pappa i fyra avsnitt. Joss Whedon skaparen till bland annat Buffy the Vampire Slayer, syns i ett avsnitt.

En kommentar

  • Elsa

    Tycker det är jätteroligt med sådana här inlägg, och jag har inte ens sett mer än några avsnitt av Veronica Mars! Alltid så intressant att se var vissa av Hollywoods största skådisar började någonstans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *