Serier

Vecka 46 | Veckosammanfattningar | 2019

Ännu en vecka med serier. Förra veckan har Single Parents en paus, så de saknas här men de är redan tillbaka denna veckan.

SUPERGIRL | 5.06 Confidence Women

Trodde ju verkligen inte att jag skulle gilla att se flashbacks på Lena och Andrea och deras vänskap och fall. Det var faktiskt väldigt intressant och gav en bättre förståelse för Andrea och Lena. Speciellt att Andrea var Lenas absoluta bästa vän och den hon alltid hade. Hon blev förråd på det största sättet hon kunde bli. Det gör att jag förstår mer om varför hon blev så fruktansvärt ledsen efter att Kara har ljugit för henne. Ser fram emot att det kommer upp på ytan så vi slipper se Lena gömma sin ilska.

PRODIGAL SON | 1.08 Family Friend

Jag vet knappt vem som är mest psykopat i denna familj. Pappan som är seriemördare eller de övriga tre. Mamman är skum och hon har verkligen en hel del skelett i garderoben som bör komma fram snart. Malcolm som på något sätt har blivit påverkad och säkert var någon form av lärljunge till sin seriemördare pappa. Sen har vi också Ainsley som verkade normal och vettig tills nu… Hon har verkligen gått för långt i mycket. Hon är verkligen speciell så att säga. På tal om halvgamla tjejer, den där Eve är fettskum. Som jag sagt tidigare.

Dean och Sam i Supernatural står inför ännu ett hinder. Foto: CW
THIS IS US | 4.08 Sorry

Beth är en fantastiskt fin mamma. Alla borde inse det tycker jag. På tal om mammor, jag är verkligen inte beredd på att Rebecca ska börja tappa sitt minne. Hur hon tar bilder på allt för att komma ihåg, glömmer saker osv. Vi vet ju att det är framtiden så det är verkligen så tråkigt att se. Känns jobbigt på så många sätt.

RIVERDALE | 4.06 Chapter Sixty-Three: Hereditary

Kan vi snälla bara lägga ner Riverdale nu? Jag håller verkligen mina tummar på att detta blir sista säsongen. Den har tappat i tittarsiffror i jämförelse med andra säsongerna så möjligtvis. För jag trodde inte att den kunde bli sjukare, men jag hade visst fel. Cheryl och dockan Julian är bara idiotiskt. Archie har problem med en street-gangster och går till Hiram av alla. Har inte Archie lärt sig någonting? Hermione öppnar sina armar igen för Hiram. Alla har gått och blivit galna? Jag tror faktiskt det! Mr. Chipping hoppar ut genom ett fönster efter Jughead har bett om hjälp angående barnböckerna och hans farfar. Dog Chipping? Jag är faktiskt osäker på den punkten. Vi får också reda på att Charles är tillsammans med Chic och hundra procent någon form av farlig man/seriemördare/skurk.

SUPERNATURAL | 15.05 Proverbs 17:3

Spännande att se Lilith. De plockar verkligen fram de gamla goda karaktärerna. Hur ska de slåss mot Gud? Det måste ju vara hundra procent omöjligt. De behöver hjälp av några riktigt tunga namn, kanske Lucifer eller Michael? Eller Darkness? Eller så kommer de behöva döda varandra.

Lizzie och Hope i Legacies hamnar i ett 80-tals spel och tvingar kämpa sig ur. Foto: Jace Downs/The CW
Lizzie och Hope i Legacies hamnar i ett 80-tals spel och tvingar kämpa sig ur. Foto: Jace Downs/The CW
LEGACIES | 2.05 Screw Endgame

Är verkligen så glad att Lizzie vet om att Hope existerar. Det är fint att de faktiskt är vänner, vilket de aldrig riktigt varit. Hur hon försöker hjälpa Hope och anser att hon och Landon är det perfekta paret. Gör så ont varje gång Hope ser Josie och Landon tillsammans. Verkligen ont i hjärtat! Och jag hade inte helt rätt i att rektorn var Mallivore utan Clark! ELLER så är det Mallivore i Clarks kropp som är rektorn. Wow. I alla fall det är någon av de två. Kanske mest troligt över Clark. Förresten, har hört att inte bara Kai dyker upp utan även Freya ska komma! Som inte lär minnas Hope?

HOW TO GET AWAY WITH MURDER | 6.08 I Want to Be Free

Tror faktiskt att ju mer jag ser av Nate desto mindre tycker jag om honom. Rätt mycket hyckleri kring honom. Annalise pojkvän är också definitivt skum vilket är såklart supertråkigt. Kan hon inte bara vara lycklig? Det är nu också hundra procent säkert att hon fejkade sin död och är inte död. Vilket vi alla hade nog listat ut innan. Men skönt med bekräftelse. Eller ja, vi vet ju egentligen aldrig med denna serien. Det kanske är planen men att hon ändå dör…

THE BLACKLIST | 7.07 Hannah Hayes

Sjukt avsnitt eller hur? Visst det är synd om männen att bli kidnappade och allt. MEN det är sjuka abortlagar och jag är hundra procent för fri abort. Dock var detta inte det mest intressanta i avsnittet. Jag är väldigt förvirrad. Ska försöka bena ut vad jag vet, eller mer troligt vad jag bara tror. Liz tror sig att Red inte är Reddington (som är hennes pappa) utan är Ilya. Katarina letar efter Ilya och hittar honom? Och det är Frank. Förstår ni att jag är förvirrad. Vem är Red? Är han Reddington som inte är död eller är han Ilya. Och i så fall varför är Frank han just nu? Och är det därför som Frank blev så stel när Liz kom? Så många frågor.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *