Serier

Dragon Ball Z | Säsong sju

Dragon Ball Z

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Goku är död och Gohan ska börja i high school men hela familjen träffas när Mr. Satan håller den årliga The World Turnament där bara de starkaste på jorden får slåss.

Tankar,

Kan vi snälla prata om att sjunde säsongen började med flera avsnitt när Goku är med i en turnering i the after life och när den delen är hyfsat klar får vi se flera avsnitt av att Gohan börjar i high school. Och sen… när de förbereder sig för den riktiga turnering när de ska möta Den stora hjälten Mr. Satan! Och där är halva säsongen klar. Sen börjar turneringen. Men precis när den börjar bli intressant är säsongen slut.

Det bästa

Hundra procent att få se Trunks och Goten. De är bara för söta! Och ögonblicket när Goku faktiskt får se sin yngsta son för första gången. Så himla fint ögonblick. Även om den här säsongen är så himla händelsefattig så är det ändå skönt att få se några avsnitt när allt är fint och hela familjerna är samlade och bara liksom myser och har det roligt.

Dragon Ball Z

Det värsta

Även om jag gillar de roliga stunderna… så snälla ge mig någonting mer. Det är verkligen precis när det börjar bli intressant så är säsongen slut. Så himla typiskt!

Övriga tankar

Nästa säsong måste ha mer saker – och faktiskt en skurk. För Mr. Satan och alla andra rätt svaga deltagare i turneringen är inte tillräckligt för detta gäng.

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *