Filmer

Isle of Dogs | Trailer & förväntningarna

Det är sällan som Wes Anderson gör mig besviken. Han är nog en av mina absoluta favoritregissörer. De är alltid väldigt vackra, både till berättelse och utförandet. Nu när hans senaste film har släppt sin trailer – Isle of Dogs kunde jag inte låta bli att se den.

Utan att ha sett hela känner jag nästan att det här är min nya favoritfilm. Fantastic Mr. Fox är troligtvis min favorit bland hans tidigare verk så mina förväntningar kring Isle of Dogs är skyhöga. Ser fram emot den så himla mycket! Kan inte mars bara vara här nu?

vad tycker ni om isle of dogs?

En kommentar

  • Elsa

    Den här ser jag fram emot att se. Var väldigt länge sen jag såg Fantastic Mr. Fox också så skulle vilja se om den! Min favorit av Wes Anderson måste nog vara Grand Budapest Hotel. Tyckte den var superrolig! Gillar även Moonrise Kingdom väldigt mycket. Ja nu har jag väl i princip nämnt alla jag sett av hans filmer, men ändå. En jag väldigt gärna vill se är Darjeling Limited (tror den hette så?) som jag har hemma i hyllan men aldrig tagit mig tiden till att se. Ingen aning om vad den handlar om, men är det en Wes Anderson film så måste den ju vara bra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *