Serier

Inför Good Omens

Har ni hört talas om Good Omens? Den nya serien på Amazon Prime som kommer snart. Närmare bestämt den 31 maj. Bakom tv-serien är boken (med samma namn) skriven av Neil Gaiman och Terry Pratchett (rip). Boken ska vara riktigt bra och ha en perfekt blandning av dessa två. Bland annat Pratchetts humor och Gaimans mörker. Detta är nog en av 2019 års mest efterlängtade tv-serier. Inte minst för mig.

Jag har kommit att älska Neil Gaiman under de senaste åren. Mycket tack vare American Gods som både är en fantastisk bok och tv-serie. Den kommer förresten tillbaka med en andra säsong den 11 mars. Räknar ner dagarna! Är väldigt glad att Neil Gaiman är med och skriver manuset till tv-serien, så förhoppningsvis blir det bra. Borde försöka hinna med att läsa boken innan dess.

Good Omens har fått ett intro som jag tycker är väldigt fint. Speglar mina förväntningar av serien och känns (för mig) som både Gaiman och Pratchett. Tror verkligen det kan bli bra! Vad tycker ni om introt?

Handling,

Det är födelsen av Antikrist och Apokalypsen är påväg. Ängeln Aziraphale (Michael Sheen) och demonen Crowley (David Tennant) går tillsammans för att försöka förhindra jordens undergång då de har börjat bli väldigt bekväma på jorden.

Det är alltså som sagt den 31 maj som Good Omens har premiär på Amazon Prime. Den är dock i samband med BBC som kommer visa serien efteråt.

Är Good Omens någonting för dig?

2 kommentarer

  • filmitch

    Gaiman gillar jag och har läst det mesta han skrivit i både bok och serieväg. just Good omens gillade jag inte, det var alldeles för tramsig gör min smak men jag anar att som tv-serie kan den komma mer till sin rätt. klart jag ger den en chans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *