Fredagsfrågan | Vilken plats är du på nu?

Plats

Om du transporter dig till den plats som boken du läser just nu utspelar sig i, vart är du då?

Väldigt lång fråga. Men helt enkelt läser du en bok just nu? Vart utspelar den sig och hur skulle du tycka att vara där. Det kan vara en riktigt plats eller en fantasiplats. Helt beroende på boken du läser.

Läser just nu andra delen i Lord of the Rings, dvs. Sagan om de två tornen. Så jag är helt enkelt inne i Tolkiens värld. Valde att ha en bild på Fylke, men tror att jag just nu, i boken, befinner mig i Rohan. Men tänkte det skulle vara okej ändå. Samma universum och samma värld.

Den delen av mig som älskar den här världen skulle jubla över att få vara en del av universumet och bo där osv. Men eftersom det är en värld som är i kris pga en ond makt som vill ta över och mer eller mindre döda alla andra. Så är det inte riktigt en härlig plats att vara på. Eller hur? Men om jag hade fått välja plats så hade jag valt Fylke för det känns så fruktansvärt mysigt.

4 svar till “Fredagsfrågan | Vilken plats är du på nu?“

 1. New York 😀 jag skulle vara ung och utforska början av min karriärstege, medan jag socialiserar mig med vänner.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Åh, kul! Spännande. Vilken bok? 🙂

 2. Jag läser Lauren Graham’s självbiografi så är väl antingen New york eller på inspelningsplatsen för Gilmore girls 😉 ja tack till båda.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Måste läsa den också. Har tänkt läsa den allt för länge nu.

Kommentera