Filmer,  samarbeten

Två filmer som jag verkligen vill se & kan se tack vare C More (2)

I samarbete med C More

I september skrev jag om två filmer jag gärna vill se och kan tack vare C More. Hittade två till filmer som finns i deras streamingtjänst. Måste verkligen se de! Snarast. Har fortfarande inte sett de andra två.

C More

Whip It

Regidebut för Drew Barrymore! Har hört så mycket bra om den. Flera har den som favoritfilm och jag har fortfarande inte sett den. Måste verkligen göra det. Snart!

Sammanfattning: Tonåriga Bliss passar inte in i småstaden i Texas. Hon är blyg, gillar indiemusik och vill definitivt inte vara med i de skönhetstävlingar som hennes mamma är besatt av. Men allt vänder när hon upptäcker Roller Derby, den fartfyllda tuffa sporten på rullskridskor. Det finns en lokal liga och hon bestämmer sig för att testa.

C More
Foto: C More

Clerks

En komedi av och med Kevin Smith. Det var här han fick sitt stora genombrott. Har velat se den väldigt länge och den är till och med på min lista över filmer en borde ha sett (trots jag själv inte sett den).

Sammanfattning: Dante jobbar i en närbutik i New Jersey och tvingas in på sin lediga dag för att sköta ruljangsen. Nu måste han hantera alla puckade kunder och till råga på allt är det tjafs med flickvännen. Vi möter också hans kompisar Jay och Silent Bob och så Randall, som jobbar i videobutiken bredvid och har sin egen filosofi om kundhantering

har ni sett dessa två filmer?


Prova C More i en hel månad!

C More var också i det här samarbetet snälla att bjuda på en månad för er som vill prova på utbudet hos dem. Klicka på den här länken för att komma till erbjudandet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.