Filmer

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | Mina förväntningar

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Den nya Fantastic Beasts-filmen har nu fått en bild och ett namn. Jag recenserade första filmen och gav den betyget tre och en halv. Genomgående av min recension skrev jag att det var för mycket handling för en film. Att det inte kände som de kunde bestämma sig.

Nu är det snart dags för andra filmen. Den 16 november 2018 kommer den upp på bio. Snart kanske inte är det bästa sättet att beskriva tiden då det är ju ett år kvar. Är inte direkt exalterad över uppföljaren då det jag ansåg var det bästa med första inte kommer vara kvar. Innan jag såg första Fantastic Beasts tyckte jag att det skulle vara väldigt konstigt att ha Colin Farrell med. Men han blev i slutändan det bästa med hela filmen. Att han bara var egentligen Johnny Depp var tråkigt. Speciellt nu att vi kommer se Depp istället för Farrell.

I den här nya filmen kommer det handla mycket om Dumbledore som ung – och spelad av Jude Law. Det kommer troligtvis bli höjdpunkten i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

4 kommentarer

  • Lena

    Tror det kan bli intressant i och med att man fick veta en del om Dumbledores familj i böckerna om Harry Potter men inte i filmerna så ska bli kul att se vart dem kommer vinkla hans livshistoria 🙂

    • karinsuniversum

      Absolut! Historien om Dumbledore kommer bli riktigt spännande och kul att se om. Knyter väl an lite mer till originalen än tidigare filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *