Hur min kärlek för tigrar växte fram

– Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara –

Den här veckan är det temavecka med temat ”verk som påverkat mitt liv”. Varje dag denna veckan kommer ett nytt inlägg inom temat där jag nämner filmer eller tv-serier som har gjort något särskilt intryck hos mig. Det är blandat hejvilt mellan djupa saker.. och inte alls djupa. 

aladdin

Aladdin är en av mina favoritfilmer inom Disney. Den är fylld med härliga lärdomar om att det spelar ingen roll om en förändrar sig – folk kommer ändå att genomskåda en och vill hellre se ditt rätta jag. Tro det eller inte, men det är inte det jag vill ta upp just nu. Aladdin har gett mig tigrarna. Må vara väldigt banalt som vad som har påverkat mitt liv. Fast ändå inte kanske.

Tigrar är mitt favoritdjur och kommer nog alltid vara det. De är verkligen det finaste djuret som finns. Och tror min kärlek för detta härliga, vackra, starka djur är från Aladdin. Vem har inte velat vara Jasmine? Tack vare hennes otroliga skönhet, men främst kanske för att hon har en tiger som husdjur. Inte för att jag någonsin vill faktiskt ha en tiger som husdjur. Men bara hela grejen.

gillar ni tigrar lika mycket som mig och Jasmine?

4 svar till “Hur min kärlek för tigrar växte fram“

 1. Tiger är mitt favoritdjur också. När jag var i tioårsåldern fick jag en stor gosedjurstiger i julklapp som jag döpte till Rajah. Han sover med mig i min säng än i dag 🙂

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Åh, mys! De är verkligen så fina djur. 🙂

 2. Kan absolut tipsa dig om att åka till London och se Aladdin musikalen. Såg den förra veckan och den är så sjukt häftig!

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Borde se mer musikaler överlag! Men lägger den på minnet. Tack!

Kommentera