månadssammanfattningar,  Serier

December 2020 Serielistan | Sista serierna för året

Jag har velat fram och tillbaka om hur jag ska sammanfatta serierna jag ser och har nog kommit fram till detta system. Får se om jag håller det under hela 2021. Ni får gärna säga till om det är någonting ni saknar så kan jag lägga till det.

SERIERNA JAG SÅG

Maraton

  • Archer
  • Des
  • ER
  • The Flash
  • Veronica Mars
  • The Wire ♥

December har jag inte sett några serier veckovis utan alla serier är mer ”maraton” jag har haft. Jag har sett enbart två avsnitt av ER så tyvärr har den serien stannat lite hos mig. Borde plocka upp den snart igen. Archer kom tillbaka och jag är inte klar med säsong 11 än, men blir förhoppningsvis det snart. Det är inte en lång serie. Des påbörjade och blev klar med ganska direkt (sammanfattning kommer!). The Flash kollade jag ikapp så är nu redo för sjunde säsongen. Börjar äntligen på Veronica Mars fjärde säsong och blev inte alls imponerad. Såg första avsnittet och vet knappt om jag vill fortsätta. Kommer såklart att se det.

Den bästa (♥) för månaden blev The Wire som jag har sett både första och andra säsongen av, och är mitt i tredje. Riktigt bra serie som jag gillar mer och mer.

MÅNADENS STATISTIK

Antal serier: 6
Antal avsnitt: 48

Fyra genrer på sex serier. Ska bli intressant och se vilka genrer jag ser. Brukar vanligtvis inte tänka på det så mycket. Men tror det kan bli väldigt kul att följa. Och se om jag ser så jag tänker jag gör. Mycket drama och lite komedi.

Enbart en ny serie (för mig) den här månaden och det var Des.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *