månadssammanfattningar,  Serier

Januari 2021 Serielistan

Januari är vanligtvis en månad när flera serier kommer tillbaka efter olika uppehåll. Antingen med en ny fräsch säsong eller efter uppehåll av julen. Och jag är faktiskt redo för detta! Jag har känt mig väldigt hungrig på serier. Tappade de ju av någon dum anledning när pandemin började och många visserligen tog en paus. Men inte så att jag tog tillfället i akt att se ikapp mycket annat.

SERIERNA JAG SÅG

Maraton

 • Brooklyn Nine-Nine
 • ER
 • The Wire

The Wire är fortfarande den bästa serien jag har sett på länge. Kommer bli klar med den i februari (har bara några få avsnitt kvar). Brooklyn Nine-Nine blev vi glada över att säsong sex kom till Netflix. Men alltså… den känns inte lika bra längre. Blir väldigt besviken! ER däremot blir bara bättre och bättre.

Veckovis

 • American Gods
 • The Blacklist
 • Legacies
 • Riverdale
 • WandaVision

American Gods är tillbaka! Och den här gången känner jag mig väldigt positiv kring nya säsongen. The Blacklist har också blivit bättre. Eller är det bara jag som blivit mer positiv till den? WandaVision har jag inte bestämt mig kring om jag gillar eller inte. Legacies började mindre bra, men kommer ju såklart se den.

Riverdale däremot, jag har sett ett avsnitt på nya säsongen och jag lägger ner nu! Jag har andra serier jag vill se. Hur ska jag hinna se fantastiska serier som jag vill lägga ner tid på när jag ”tvingas” se dåliga serier. Har också lovat en vän att se Lost i februari. Och jag behöver nog all tid i världen för att lyckas.

MÅNADENS STATISTIK

Antal serier: 8
Antal avsnitt: 62

Bara en ny serie (för mig). Det är såklart WandaVision. De andra har jag sett tidigare. Ändå en rätt bra månad med serierna.

2 kommentarer

 • Lena

  Imponerad att du klarat att se Riverdale så här långt gav upp för länge sedan haha. Ser ut som ett bra tv schema det där och jag förstår dig precis ibland har man bara inte energin eller intresset att kolla ikapp på serier så då prioriterar man dem som går veckovis 🙂

  • karinsuniversum

   Tror jag är bra på att inte lägga undan serier. Eller bara i så fall några avsnitt för att sen se ikapp. Jag gillar inte att lämna någonting. Vilket jag måste jobba på. Samma sak med böcker. Önskar jag var en person som kan DNF en bok, men just nu trycker jag mig igenom en bok jag tycker mindre bra om och sen tappar jag läslusten totalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *