Böcker,  månadssammanfattningar

Wrap-up | Mars ’19

Mars har varit en katastrof månad när det kommer till att läsa böcker. Verkligen katastrof. Jag har läst två böcker. Varav en och en halv var i ljudbok. Ville börja läsa om The Passage serien nu när serien drog igång. Att påminna sig lite vad som hände i böckerna. Kom en och en halvbok in innan jag märkte att det tog alldeles för lång tid att slutföra då jag inte lyssnade och det kostade. Så jag plockade upp boken som jag ändå har hemma och fortsatte klart den där istället.

Flickan från ingenstans av Justin Cronin

Jag gillar fortfarande den här boken, såklart. Och den skiljer sig ändå från tv-serien och i vissa fall blir det sämre och ibland faktiskt bättre i tv-serien. Märkte att när jag läste om den här att jag nog måste ha blundat när det kommer till vissa saker. I alla fall när det kommer till karaktärsbeskrivningar för de är helt fel i boken, men stämmer konstigt nog i serien. Så skumt ändå. | ★★★★

De första tolv av Justin Cronin

Den skiljer sig väldigt mycket från första boken då det är ett tidshopp. Ett rejält sådant. Och de flesta karaktärer som vi föll för i första är inte med och vi får lära känna ett nytt gäng. Och först tycker jag det är tråkigt, men sedan börjar jag älska de nya karaktärerna och vill följa de för alltid. | ★★★★

Läst på svenska: 1
Läst på engelska: 0
Non-fiction: 0
Ljudböcker: 2
E-böcker: 0
Jag har läst tidigare: 2
Antal sidor: 1 590
Medelbetyg: 4

Sämsta och bästa boken för mars,

Väldigt svårt när det är två böcker som är nummer ett och nummer två i en serie och jag har satt samma betyg på dem. Men om jag måste välja, ser framför mig att någon riktar en pistol mot mig, då väljer jag ettan, Flickan från Ingenstans som den bästa. Och den andra som sämsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *