Filmer

Big Shark | Trailer & förväntningar

Tommy Wiseau har en ny film på gång och här har vi trailern! Så fort jag visste att han skulle ha en till film blev jag både rädd och överlycklig på samma gång. Det är mannen, myten och legenden bakom den fantastiska filmen The Room som under 2017 blev hyllad genom Francos film The Disaster Artist. Ni förstår helt enkelt varför jag blir både glad och rädd på samma gång.

Big Shark är alltså den nya Wiseaus film där han även får med sig sin vän Greg Sestero ännu en gång. De två tillsammans – de skapar magi. Första filmen är en drama och den här gången satsar han på skräck, och hajar. Vad mer kan en begära?

Three firefighters must save New
Orleans from a shark attack.

Det första som slår mig (he-he-he) är hur ljudklippet är när kvinnorna slår till Sesteros karaktär, Georgie. Det är fruktansvärt! Sedan kommer vattnet…. oh water look at that (verklig reaktion!) och plötsligt en jättestor haj. Den heter ju inte Big Shark utan anledning. Och skriket! Och det andra skriket! Jag skulle tro att Wiseau satsar på många jumpscares – i alla fall i form av högt och dåligt ljud.

Kommer den vara bättre än The Room? Knappast. Det är en kultfilm som alla bör se. Dock är jag otroligt taggad på denna film. Hajar och Wiseau. En dröm som går i uppfyllelse. Inget datum finns än, men verkar ha premiär i september. Bara cirka sju månader kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *