vardag

Känner våren runt hörnet

Nu är det inte långt kvar till våren är här! Rent konkret börjar våren i mars, det vill säga 14 dagar kvar! Tänk, är inte det helt otroligt. Som vi har stått ut med mörkret och kan bara blicka oss framåt mot solen i ansiktet, sneakers och ingen mössfrisyr.

Har känt mig krasslig med en förkylning den senaste veckan. Helt enkelt lite nere på grund av det. Men varje gång jag har varit utomhus har jag fått något slags lyckorus. Att solen och värmen kan göra så mycket ändå. Gillar verkligen hösten och dess mysiga stämning, eller vintern med i alla fall julen. Men det är någonting väldigt magiskt med våren. Inte sant?

Tulpaner på bordet och solen som lyser in.

När jag var i Amsterdam köpte jag med mig en bukett med tulpaner hem. Det är ändå tulpanernas stad, eller till och med land. Trevlig present till min sambo (fast kanske ännu mer till mig själv). Det är något helt fantastiskt att se hur solen lyser in i lägenheten och träffar ett par vackra tulpaner. Om det ändå vore så varje dag.

Oslo
Förra året när vi var i Oslo och gick runt i solglasögon och mössa.
Början på mars under 2017 när vi besökte västkusten.

Förra året var vi i Oslo i början av mars och mötte våren genom stark sol och snö. Det var väldigt mysigt. Året innan dess var vi hemma på västkusten och njöt av vädret och omgivningen. I år blir vi hemma i mars. Det är då vårt flyttlass till den nya lägenheten blir av. Är så exalterad och lite stressad över allt som ska hinnas med. Men det kommer bli bra! För solen är ju ändå nästan här.

Känner ni av våren där ni bor?

3 kommentarer

  • Netti Starby

    Wow vilken vacker bukett! Jag har inte ännu hunnit känna våren eftersom jag missar solen om dagarna när jag jobbar. Men hoppas på sol under helgen och då vill jag mer än gärna hitta blommor som växer fram. 😀 Kramis

    • karinsuniversum

      Förstår verkligen det där med att aldrig se solen under dagarna. Men tänk snart kommer solen finnas kvar även efter jobbet. Då blir det helt fantastiskt! Vill också gärna finna lite blommor. Håller tummarna på att alla snö snart försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *