Serier

Ett avsnitt om dagen | Veronica Mars del 3

Lite försenad med två dagar, riktigt dåligt av mig. Men lovar att resterande avsnitt kommer rätt i tiden. Älskar att en kan se hur långt kvar det är av nya säsongen. Kommer bli så bra! (förhoppningsvis).

Veronica hjälper klasskompisar att hitta skit om deras föräldrar.

1.11 Silence of the Lamb

Veronica börjar hjälpa sina klasskompisar att leta upp skit om deras föräldrar. Det skapar stora konsekvenser för hennes vän, Mac. Keith måste samarbete med Sheriff Lamb för att spåra en seriemördare i Neptune.

Veronica börjar alltså hjälpa klasskompisar att hitta skit om deras föräldrar. Det känns inte supersmart av kompisarna. För oftast vill man nog knappt veta. Som Mac som får reda på att hon blivit förväxlad som barn, med ingen mindre än… Madison. Wow. Intensivt! Aaron Paul dyker upp som mordmisstänkt när Keith och Lamb försöker hitta en seriemördare. & såklart även Max Greenfield dyker upp första gången som sin karaktär Leo.

Veronica gripen, och ingen mindre än Logan är överlycklig.

1.12 Clash of the Tritons

Ett hemligt sällskap finns inom Neptune High, och de bestämmer sig för att göra livet svårt för Veronica. Samt hon lär sig om ny information om Lillys mord genom att avlyssna på privata samtal.

Hemligt sällskap finns på skolan och gör dumma saker. Eller? Det visar sig att det finns ett hemligt sällskap, men att de inte gör någonting mer än sjunger karaoke och springer naken i skolkorridorerna. Däremot blir Veronica gripen för att ha gjort falsklegg. Det är ungefär här, tror jag, som jag börjar bli riktigt less på Duncan.

Veronica hjälper Keith att hitta sin gamla vän.

1.13 Lord of the Bling

En rik producents dotter, även Veronicas gamla vän, blir kidnappad och Keith får i uppdrag att finna henne. Logan har svårt att tro att sin mamma är död och får Veronica att hjälpa honom att titta på vissa ledtrådar.

Okej, bästa är nog ändå när Veronica säger precis innan introt: ”We used to be friends. A long time ago.” Gillar att se flashbacks (nähä?) och det är kul att se Lilly faktiskt vid liv. Hur hon var, och hur Veronica var med henne. Plus, hur söt är inte Logan när han ber Veronica om hjälp?

Carrie Bishop (Leighton Meester) anklagar en lärare för gjort henne gravid.

1.14 Mars vs. Mars

När Carrie Bishop anklagar en lärare för att ha gjort henne gravid ställs Veronica mot sin egen pappa. Keith har blivit anställd av Carries föräldrar för att få läraren sparken, och Veronica tror på sin lärare.

Hello Leighton Meester, och hello Blair Waldorf! Så kul! Jag blir så frustrerad på Veronica i detta avsnitt. Okej, du gillar läraren. Men vill ändå säga att hon borde automatiskt alltid ställa sig på elevens sida. Eller hur? Speciellt när det visade sig att Carrie hade rätt. I alla fall typ. Inte hon. Men hennes vän. Dumt val av Veronica.

Leo går med Veronica på en dans, och Logan är full.

1.15 Ruskie Business

All hjärtans dag kommer och Veronica blir kärleksguden. Hon försöker finna vem som är Megs hemliga beundrare, och en rysk kvinnas försvunna fästman. Samtidigt som Logan inte har gett upp hoppet om sin mamma.

Tycker detta är ändå lite gulligt avsnitt. Jag menar, det är här vi börjar verkligen falla för Logan. Han som har hopp om sin mamma, och blir totalt krossad när han inser att det inte finns ett hopp, utan hon faktiskt är död. Så himla fint! Visserligen är också Leo söt. Och Meg och Duncan gillar jag, för jag gillar Duncan när han inte är med Veronica. Tihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *