musik

Spellista | Earl Grey.

Morgonstund har guld i mund. En spellista med lugna favoriter för tidiga morgnar, regniga dagar eller för att fokusera.

Detta kan nog vara min favorit av spellista faktiskt. Det är såklart svårt att välja, men denna ligger nära mitt hjärta. Det är hundra procent lugn musik som är vacker och skön. Flera av låtarna har jag också funnit efter de har spelats i en tv-serie. Så för alla er tv-serienördar så kanske ni även känner igen en låt eller två. Just tv-serier brukade vara min go-to när det kom att hitta musik. Speciellt serier som Gossip Girl och The Vampire Diaries som faktiskt har riktigt bra musik.

Har ni hittat musik från serier?

Som till exempel låten Amen Omen av Ben Harper som har blivit en låt jag kan lyssna på om och om igen sedan jag hörde den i säsong två av The Vampire Diaries. Eller Too Late med M83 när Chuck i Gossip Girl kommer till sjukhuset efter att hans pappa varit med om en bilolycka.

Ni kan lyssna på den här eller nedan.

En kommentar

  • Lena

    Wooohooo äntligen en ny spellista som jag har längtat haha tv-serier är väldigt bra när man vill finna musik och även fangjorda filmer på Youtube på olika par i serier där har jag funnit många guldkorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *