musik

Bästa låtarna från januari – mars

Jag försöker alltid hitta ny musik eller kolla in vad som släpps under året. Jag har en spellista med enbart låtar från 2019 som ni kan hitta här. Tänkte att det skulle vara kul att berätta vilka jag tycker är de bästa från första kvartalet, och fortsätta så genom året. Har en väldigt tydlig musiksmak och det visar sig väldigt i denna lista. Den är såklart inte alls i någon ordning. För det hade varit omöjligt. Okej, kanske den längst ner är överst på listan.

Körsbärsblom i Kungsträdgården singeln
Körsbärsblom i Kungsträdgården singeln
The Third Degree av Honeyblood

Svängig låt från enmansbandet Honeyblood som kommer från Glasgow. Det är rockigt, det är indie och det är en touch av 60-tal.

My Luck Will Change av MANKIND

Väldigt typsikt min stil just nu, exempelvis skön sång, lätt att sjunga med och indierock. Vad mer kan jag egentligen begära?

Körsbärsblom i Kungsträdgården av Ludwig Bell och Peter Morén

Jag ser framför mig en park, vi sitter på en filt, öl och rosé i glasen och en högtalare. Det är ungefär den musiken jag tycker är väldigt skönt att lyssna på. Och vad jag letar efter nu när våren börjar komma.

Hurulas album Klass
Hurulas album Klass
Thank u, next av Ariana Grande

Det finns väl ingen som har missat denna låt? Den är inte min vanliga smak, men den sätter sig på huvudet och jag ibland börjar jag sjunga på den. Gillar att lyssna på den i radion när en kör bil. På med solglasögonen och en väg framför sig. Perfekt. Dock är väl denna version lite bättre.

Bury a friend av Billie Eilish

Storstjärnan Billie Eilish som trots sin unga ålder gör helt fantastisk musik. Blir alltid lite glad när den här låten sätts igång på radion. Väldigt bra! Ser fram emot att höra mer av Billie.

Husen här ute av Hurula

Om det finns någon svensk artist som jag fullkomligt älskar så är det Hurula. Därför när han kommer med ny musik så är det självklart något jag lyssnar på, och älskar. Detta är inget undantag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *