Böcker

Bokrecension | Allt som blir kvar

ALLT SOM BLIR kvar är en bok om kärlek, eller hur det känns när kärleken rycks ifrån dig och ensam står du kvar och ska överleva. Vet inte om det är meningen att en ska kunna känna igen sig i huvudkaraktären, men jag kan inte riktigt uttala mig då jag aldrig haft samma känsla. Aldrig varit i samma situation. Men tycker att Matilda är helt irrationell och gör fel val. Beter sig på helt fel sätt och ibland till och med så irriterande att jag faktiskt inte bryr mig.

Sandra Beijer har skrivit en känslobok. Det är byggd på känslor, med ibland ett poetiskt språk, snarare än en bok med en faktisk handling. För det händer verkligen ingenting. Hon kommer ingen vart. På samma sätt som jag hade problem med hennes tidigare roman, Det handlar om dig, så är det festandet och hela fyllorna. Vet inte.. men det är bara inte mig. Inte min ungdom. Kan inte relatera alls till den delen. Vill säga att tanken är att de är fri och härliga ungdomar, men nej, de är bara barn som göra dumma saker i slutändan.

Om det inte hade varit för språket som är stundtals fantastisk så hade den varit kvar på en ettan, men tack vare det fick den en hel halv poäng till.

Titel: Allt som blir kvar
Serie: –
Sidor: 207
Genre: Ung vuxen, Romance
Mitt betyg: ★

Författare: Sandra Beijer
Utgiven: 2016
Format: Inbunden
Land: Sverige
Goodreads betyg: 2,64

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *