Filmer,  samarbeten

Tre filmserier jag borde se

– Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara, Lovisa –

Veckans tema är filmserier. Det finns många bra filmserier, och många av mina favoritfilmer är just filmserier. Det finns helt enkelt väldigt många, och jag har självklart inte sett alla. Men det finns tre stycken jag gärna skulle vilja se.

filmserier

Okej, jag har sett första filmen, och det finns sex stycken samt Creed-filmerna som kanske räknas med. Det känns som en filmserie som en borde ha sett. Vet inte varför jag inte har sett fortsättningen. Bara inte blivit av. Inte haft rätt känsla av att se vidare antar jag. Men kanske dags snart.

filmserier

Även här sett första filmen, The Bourne Identity. Det finns tre med Matt Damon och sedan en (plus kommande) med Jeremy Renner i huvudrollen. Bourne-filmerna är ungefär samma sak som Taken för mig. Sett första, och har ändå velat se mer, men bara inte kommit så långt än.

filmserier

Haha, jag har sett första här med. Och jag har läst böckerna även om jag knappt kommer ihåg någonting av böckerna förutom besviken på hur lite våld det ändå var. Det finns fyra filmer inom Hunger Games (då de delade på sista boken).

Vilka filmserier önskar ni att ni har sett?

4 kommentarer

 • Lena

  Du måste ta itu med Hungerspelen dem är väldigt bra även om jag tyckte att det förstördes när dem delade den sista i 2 delar, jag kan förstå beslutet för dem ville ta med så mycket från boken men ändå.

  Jag har ärligt talat inte sett någon serie som alla säger att man ska ha sett tex Stat Wars, James Bond, Oceans filmerna men jag har helt enkelt aldrig varit intresserad av dem. Vet ju ändå det mesta eftersom alla talar om dem så nu känns det inte som om jag behöver se dem haha

  • karinsuniversum

   Känns alltid som de försöker mjölka ut alla pengar de kan när de delar böcker i slutet. Som Harry Potter, sista boken är inte ens så tjock!

   Hade inte heller sett de filmerna förrän jag träffade min sambo. Kan verkligen varmt rekommendera Star Wars om du blir intresserad. De har mycket hjärta i sig och en förstår verkligen varför de har sina fans. Ett tips, se de i den ordningen de kom ut isf.

 • Fröken Christina

  Hunger Games förstår jag nästan varför de delade upp i två. De hade aldrig fått till känslan annars. Jag borde se Gudfadern-serien. Tagit mig till film ett och sedan blev det stopp.

  • karinsuniversum

   Gudfadern-serien är superbra! Eller ettan och tvåan är helt fantastiska. Trean är väl… ja, trean.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *