vardag

En liveblogg på en söndag

Hej, hur mår ni?

Sitter med en kopp kaffe i ena handen och Co-co i den andra. Borde njuta av solen på balkongen, men sitter istället inomhus. Njuter av kaffe, lyssnar på musiken som strömmar i högtalaren, byter några ord då och då med Johan som sitter och spelar tv-spek. Fifa.

Har åkt på en förkylning. Idag känns det bättre, men inte helt hundra. Tror inte det är pollen utan enbart en hederlig gammal förkylning, hoppashoppashoppas. Försöker inte få förkylningen att påverka min helg. Har haft en hyfsat bra och lugn helg.

Har varit kattvakt. Sett Sverige slå ut USA med 6-0 i hockey-vm och ikväll är det final mot Schweiz. Ätit sushi. Kollat på en hel del film. Hämtat upp Johans farmor och åkte tillsammans med henne för att sätta blommor på hans farfars grav. Det är ju ändå pingstafton. Vet förresten inte alls varför en firar pingst. Vet ni? Borde en ha koll på det?

Nu ska jag sätta mig och förbereda veckan lite. Det blir en hel del säsongssammanfattningar denna vecka då de flesta av mina serier hade sin avslutning i veckan. Men först ska ni såklart för läsa om veckans tv-sammanfattning imorgon bitti. Som vanligt.

Ha en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *