Serier

Vecka 50 | Veckosammanfattningar | 2019

SISTA VECKOSAMMANFATTNINGEN FÖR 2019! För nu går alla serier i uppehåll för julen och nyår. De kommer tillbaka som vanligt i januari, och därmed även dessa inlägg. Tror det första kommer komma vecka 3, eller vi får helt enkelt se när flera serier börjar igen. Så det får ni hålla utkik efter!

RIVERDALE | 4.09 Chapter Sixty-Six: Tangerine

Veronica har den sämsta storylinen någonsin. Snälla kan hon inte få någonting bättre. Samma med Archie. Cheryl begraver äntligen Jason, så hon kanske faktiskt blir bättre igen. Hela Betty och Jughead är så mycket gäsp. Antar det är Betty som dödar Jughead… eller? Jaja.. Saknar när de bara var de fyra och de satt och drack milkshakes och bråkade om vem som var kär i vem. Freds bror (som vi aldrig har hört talas om innan) Frank kommer. Kanske Archie kan få sin manliga förebild igen.

SINGLE PARENTS | 2.10 Good Holidays to You

Tvillingarna och Rory får reda på att deras föräldrar dejtar varandra. Jag är verkligen på Miggys sida, visste folk inte om detta? Blev faktist lite chockad. Men såklart de inte visste.. eller hur? Det slutar i alla fall bra med att Poppy och Douglas faktiskt inser att de tycker om varandra och inte bara är någon liten flört. Graham önskar sig snö och sin pappa i julklapp och Angie gör allt för att få i alla fall snö. Och hon lovar att Graham ska få träffa sin pappa. Vilket betyder att vi kommer kunna få se mer av Adam Brody i framtiden!

SUPERNATURAL | 15.08 Our Father, Who Aren’t in Heaven

Rowena är tillbaka! I alla fall typ. Kul att få se henne igen, men samtidigt lite … eh… tar de tillbaka alla karaktärer även de som precis dog? Och isf var är Crowley? Personen alla vill ha tillbaka. På tal om personer som är tillbaka, Adam! Och Michael. Och deras konstiga vänskap är faktiskt höjdpunkten här. Samt såklart när Dean ber om ursäkt till Adam. Fint!

LEGACIES | 2.08 This Christmas Was Surprisingly Violent

Det är Christmas i Mystic Falls, fast det egentligen är oktober. Krampus har kommit till stan och gjort folk till lyckliga för julen. Alla förutom Hope som är olycklig pga hennes familj och Landon som stuckit (igen). Medan alla slåss mot Krampus och får se själva tomten döda honom är Lizzie påväg mot Landon och Rafael med Sebastian. De två blir äntligen tillsammans. Som man bara har väntat på det. Landon kommer hem och väljer Hope. Också äntligen! Alaric blir rektor igen och Rafael träffar sin biologiska pappa. Ett väldigt mysigt och roligt avsnitt.

THE BLACKLIST | 7.10 Katarina Rostova

Haha, vet inte vad jag är mest frustrerad på. Liz eller manusförfattarna. Att Liz väljer att tro blint på Katarina (hennes mamma/Maddy) och förråder Reddington. Visst, det är något skumt med honom. Men det är det väl med Katarina också. Speciellt med tanke på allt hon gjort. Och manusförfattarna är jag lite trött på eftersom jag ställer och undrar exakt samma frågor nu i säsong sju som i säsong ett. Börjar bli lite tröttsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *