smått&gott

Lucka 10: Min önskelista

JU ÄLDRE JAG blir desto mindre saker önskar jag mig i julklapp. Kanske beror det på att jag köper det jag själv vill ha ändå, vill inte att folk ska lägga onödiga pengar eller att vi knappt kör på julklappar längre. Med detta sagt tänkte jag ändå dela med mig av en slags önskelista.

1. The Vampire Diaries kompletta box

Den är lite dyr för att jag ska vilja önska mig den på riktigt av någon. Får helt enkelt beställa den själv någon gång. Jag gillar ju denna serie, och det är skönt att ha vetskapen att även om den försvinner på en streamingtjänst (finns just nu på Viaplay) så kommer jag alltid ha den i hyllan. Så någon gång kanske!

2. Väckarklocka

Jag har i det senaste snott Johans väckarklocka vilket betyder att han inte haft någon och har fått lita på att jag väcker honom. Vilket jag inte alltid gör. Ops! Tidigare har jag haft mobilen.. men alltså, det är så skönt att inte behöva ha telefonen i sin närhet. Har haft en stund att jag laddat den utanför sovrummet och det är faktiskt väldigt skönt. Det blir inte det där scrollade på sociala medier i flera minuter innan man sover och innan man går upp. Det viktigaste med väckarklockan är att den inte tickar hela tiden… för det är irriterande. Produkten på bilden kommer härifrån (ej reklam).

3. Mugg

Det enda jag vet med hundra procent säkerhet att jag kommer att få för att jag var med när den beställdes och kommer betala hälften. Mest pga vi sa att vi inte skulle ha julklappar, men Johan ville ge mig en mugg att ha på jobbet. För det är mysigt, och det blev verkligen inte alls den på bilden. Utan istället en fotomugg med vi två på. Sött och töntigt på samma gång. Produkten på bilden kommer härifrån (ej reklam).

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *