Serier

Vecka 5 | Veckosammanfattningar | 2021

Samma serier som vanligt, ingen förändring här inte. Kanske dyker upp fler i framtiden, men de ska bara sätta igång igen också. Den här gången bjöd alla serier på rätt bra godis. Skulle säga att inget avsnitt var dåligt och jag hade inte mycket att klaga på. Vilket jag alltid uppskattar! Till och med Legacies lyckades få mig underhållen!

AMERICAN GODS | 3.04 The Unseen

Gillar verkligen varje scen med Laura. Och hennes minnen med Sweeney! Alltså hon älskar honom, och saknar honom. Hon måste bara inse det, snart! Kul att hon är tillbaka i livet igen. Älskade också Shadow och Tech Boy tillsammans. En kombination man inte visste att man vill se som jag känner att jag behöver mer av! Kul att se Mr World igen också. Även om Ms World är cool och allt. Kul med bekanta ansikten helt enkelt.

Marilyn Manson var med en liten stund. Antar att resterande av hans medverkan är borttagen för han ska ha fått sparken. Blev därför chockad att han dök upp nu. Men förhoppningsvis inget mer. American Gods ligger ju lite i blåsvädret efter att skådisen bakom Mr. Nancy ska ha fått sparken, och Jinn också. Förstår inte varför man har plockat bort det två mest älskade karaktärerna. Även om man vill fokusera på en annan del av boken. Det verkar också ligga en hel del dåliga ursäkter bakom besluten.

American Gods går att streama på Amazon Prime.

WANDAVISION | 1.05 On a Very Special Episode…

WandaVision blir bättre och bättre när vi faktiskt får se vad som sker utanför sitcom-platsen. Är fortfarande inte övertygad om den delen. Barnen har vuxit upp i en väldig fart och Vision börjar inse att någonting är fel. Det är i och för sig rätt intressant – Visions del i det hela.

Avsnittet stora bomb som chockade alla, inklusive mig själv, var att Pietro knackade på. Men inte den Pietro som vi har tidigare sett i Avengers: Age of Ultron (när han och Wanda introduceras). Utan X-Men varianten. De är samma karaktär, Quicksilver, men otroligt olika. Pietro är Wandas tvillingbror och uppvuxen i Sokovia men sin syster och på grund av omständigheterna började jobba med Hydra. Det är denna bakgrunden som de också nämner i WandaVision. Men Peter (spelad av Evan Peters och inte Aaron Taylor-Johnson) har en annan bakgrund. Han är en mutant och är son till Magneto. Och nu är det alltså Evan Peters som dyker upp men med Aaron Taylor-Johnsons bakgrund.. Jag blir galen!

WandaVision går att streama på Disney+.

LEGACIES | 3.03 Salvatore: The Musical!

Musikalavsnitt i serier är nästan aldrig bra för det blir så krystat att alla karaktärer plötsligt börjar sjunga. Det är mer okej när de gör en skolpjäs av det – som i detta fall. Om Mystic Falls och kärleken mellan Elena, Stefan och Damon. Helt enkelt alla säsonger av The Vampire Diaries. Fick sån nostalgikänsla och vill genast se om den! Men hur ska jag få tid till det?!

Blir alltså så berörd när de pratar om Hope och Klaus. Jag saknar de två tillsammans. Jag saknar Klaus så mycket. Ska jag behöva se om allt alltså… OCH VI FICK HÖRA CAROLINES RÖST!! Jag har gett upp hoppet om att Candice King ska dyka upp, men kul att få höra hennes röst i alla fall.

Legacies går att streama på HBO Nordic.

THE BLACKLIST | 8.05 The Fribourg Confidence

Ett helt avsnitt utan Liz? Wow, detta var annorlunda. Antar att alla som störs sig på henne (som jag också gjort) är extremt glada. Jag istället saknar henne. Men känner att hon har någonting på gång och vet inte riktigt vad. Är väldigt exalterad över att få se mer av hon har på gång.

Undrar hur maktbalansen och relationen mellan Reddington och Harold kommer förändras när han har USB:et som Liz snodde från Reddington och som han verkligen vill ha tillbaka. Om han nu kan få upp det och se vad som finns på stickan. Tror det kan bli intressant i framtiden.

The Blacklist går att streama på Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *