smått&gott

Vecka 39.

Hej,

kära ni. Vilken ofantligt tråkiga vecka det var förra veckan. I alla fall om en tittar i min kamerarulle. Lär inte ha gjort någonting. Men just nu är det mycket kvällar som jag jobbar på, även denna veckan. Mindre kul, men är då ledig vissa förmiddagar och så. Då jag kan passa på att blogga, kolla tv-serie, läsa och träna. Antar att det är rätt okej det med.

I helgen hade vi besök av Johans vän. Blev filmtittande, god mat och vi åkte till Oleary’s nya lokal i stan och spelade minigolf och sedan tog de en snabb match av airhockey. Härlig och kul helg!

Vecka 39

Här spelar de airhockey på Oleary’s.

Vecka 39

Ja, alltså de enda bilderna jag tog var alltså på Oleary’s och när vi sedan åt mat på söndagen som min vän Petra blev lite avundsjuk på så jag var tvungen att skicka till henne en bild. Hundra procent kul…

Kommande vecka,

» Väldigt många serier kommer tillbaka denna veckan! Ska bli så kul!

» Dock jobbar jag som sagt många kvällar, och hela helgen. Så ska väl försöka få in en sammanfattning på söndagkväll alternativt måndag.

» Läsa klart Isfolket som halkade lite efter i augusti. Hände saker den månaden som jag inte har räknat med och blev inte alls sugen på att sätta mig ner och läsa. Däremot har jag läst hela helgen och nästsista inlägger kommer imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *