vardag

vecka 36

Hej,

någonting jag har märkt sedan jag startade igång bloggen igen var hur mycket jag bara saknade att skriva.. eller ja, snacka av mig. Kanske om ingenting men ändå kul. Blir förhoppningsvis ett standard inslag för mig på måndagar. Har gjort någonting liknande för två år sedan sen.

I lördags åkte vi till stugan för att umgås med mina föräldrar, min bror och min brorsdotter. Har fyllt år ganska nyligen och det är ett enkelt sätt att träffas och fira. Trots det är september har inte hösten kommit än. Det känns i luften, men värmen finns här fortfarande. Vi hade runt 20-23 grader förra veckan – och det verkar komma upp i liknande siffror den här veckan med. Så himla typiskt när jag har städat bort alla sommarkläder inför hösten nu. Det är mitt försök att 1) få mer plats i garderob och lådor och 2) få en ny kärlek till kläderna när jag tar fram de i vår.

Den här veckan kommer vinnaren av Women’s Prize for Fiction ut, och därmed även mina recensioner. Har lite kvar att läsa så förhoppningsvis hinner jag klart innan de kommer ut med vinnaren. Röstningen av årets bok stängs på söndag, så har ni inte röstat tycker jag ni kan göra det!

Annars är även hockeysäsongen igång från och med lördag. Det är ju väldigt kul för oss som har det intresset!

Mitt mål för den här veckan blir nog att ta mer bilder. Vardagliga bilder som jag kan dela med mig av och se tillbaka på. Bilden ovan är från mitt kontor och hur det ser ut just nu. Min man (!) köpte blommor som kom i bud till mig när jag arbetade på min födelsedag. Så himla fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *