De senaste dagarna via min mobilkamera

Är inte havet det bästa som finns? Saknar verkligen närheten till det. Det finns vatten här i Karlstad, men inte havet & det mina vänner är en stor skillnad. Så när vi var förra helgen hemma så nöjt vi till fullo. Liksom, titta på det! Helt fantastiskt!

Lite mer hav innan han åkte hem och jag stack vidare till mina föräldrar. Där jag var i några dagar på grund av jobb. Det var såklart fint det med. För att vi åkte till…

Ett spa! Här ser ni mig och en kollega som tar det lugn i en bastu där det var iskallt vatten på golvet. Hade det så mysigt. Alltid lika roligt att träffa dem. Speciellt när man gör sådan kul! Sedan en liten selfie också. Alltid trevligt det med.

2 svar till “De senaste dagarna via min mobilkamera“

  1. Jag älskar också havet, min familj har en sommarstuga på västkusten, så vi har nära till havet och jag älskar när vi är där nere på somrarna 🙂

    1. karinsuniversum skriver: Svara

      Det är det bästa! Saknar att bo där.. men fint att kunna hälsa på ibland som du också kan. 🙂

Kommentera