smått&gott

vecka 26.

Hej vecka 26!

Den här veckan som jag har lite blandade åsikter om. Kul att den är här för tror det kan bli en roligt vecka. Men också en väldigt jobbig vecka med mycket som ska göras. Speciellt på jobbfronten. Känns som jag inte kommer ha ett privat liv denna vecka. Usch.

Hade det superhärligt i helgen när det var midsommar. Våra vänner kom och vi åt god mat, spelade spel och bara hade det allmänt kul. Vi badade också! Det var svinkallt men jag var i vattnet en kort stund. Ser det som en seger.

Var på en visning av en lägenhet med en kompis då Johan jobbade. Men vi ska faktiskt tillbaka idag, mest för att jag vill att Johan också ska se den innan vi bestämmer oss.

vecka 26

veckans jobb,

den här veckan är det rätt mycket jobb som händer. Jag ansvarar för projektet – Systerskap drar på festival dvs. vi ska vara med på Putte i Parken. Det är att packa upp vårt tält, ha aktiviteter, se till att saker och ting inte fattas, hålla koll på jourtjejerna & själv stå i tältet. Mycket helt enkelt. Det börjar på torsdag och avslutas på lördagens natt. Men vi börjar packa upp redan på onsdagen.

veckans härligaste,

min brorsdotter fyller år på fredag och har sitt ett års kalas på lördagen. Missar tyvärr det pga jobb. Men ska åka dit dagen efteråt, på söndagen & tror det kan bli superhärligt.

veckans roligaste,

det är ju ändå Putte i Parken och det innebär att jag kanske kan se några band. Hardcore Superstar har jag redan planerat in. & ska kolla om det är möjligt att se Hurula också.

veckans fotboll,

så mycket fotboll under värsta tiden. Missar Sveriges match för kan inte ha tillgång till en dator eller tv under den tiden. & det är supertråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *