Serier

Vecka 24 | Veckosammanfattningar | 2019

Hejdå Blindspot och hejdå The Bold Type. Vi ses snart igen, men först vad jag tyckte om respektives säsongsavslutningar. Nu tar även veckosammanfattningarna en sommarpaus, för det visar sig att jag inte följer en serie veckovis som kommer på sommaren. Känns ovanligt. Men också skönt. Får då kan jag äntligen ta tag i de serierna som halkat efter, de jag gärna vill se och bara njuta av att vara ute en sommarkväll. Det är också rätt skönt! Så förhoppningsvis ska jag bli bättre på att ge er säsongssammanfattningar istället. Först ut kanske är Marvels Punisher och Jessica Jones. Om jag är duktig, eller Stranger Things. Men först en sista veckosammanfattning.

THE BOLD TYPE | 3.10 Breaking Through the Noise | Säsongsavslutning

Okej…. de lämnade The Bold Type lite i kaos. Vi vet att det blir en säsong till under 2020. Men fram tills dess får vi bara hoppas att Scarlet finns kvar. För ja, de lämnade oss med att alla packar ihop och ingen vet var Jacqueline var. Så nu är frågan… läggs tidningen ner? Har Safford skickat ut dem? Ska de bara byta lokal? Har Jacqueline fått sparken? Det är så många frågor. Det enda vi vet är att Adena har fått jobb på tidningen så känns ju inte som de bara lägger ner den. Eller hur? Om tidningen skulle lagts ner borde inte Richard veta om det? Och en sådan hemlighet håller han inte för Sutton. Även om han nu flyttar till San Francisco. Många frågor och vi måste vänta i ett år.

BLINDSPOT | 4.20 Coder to Killer | 4.21 Masters of War 1:5 – 8 | 4.22 The Gang Gets Gone | Säsongsavslutning

Orkar inte Madeline och all skit. De lämnade självklart säsongen med att gänget är de som ligger bakom allt. Rich är tagen och stugan där resterande gänget håller till blir bombat med alla i, förutom Rich och Jane. Är rätt glad att det bara är en säsong kvar för det börjar bli lite för mycket, och lite för rörigt. Plus att jag inte orkar Madeline mer. Förhoppningsvis får vi reda på Pattersons namn innan serien läggs ner. Och jag bara antar att de inte dog. De måste blivit varnade eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *