Serier

Vad jag ska titta på hösten 2019

Dags att uppdatera mitt serieschema för hösten. Just nu är det 16 stycken serier, och det kan mycket väl bli färre. För har skrivit upp några som jag inte är säker på om jag vill se. Dock förtjänar de möjligtvis i alla fall att jag kikar in på några piloter.

Måndag

 • Batwoman
 • Godfather of Harlem
 • Supergirl

Supergirl har gått från tråkig, till en veckofavorit till att jag tyckt den är helt ok. Var inte överlycklig över senaste säsongen, men det kanske kan bli bra igen. Håller tummarna. Var osäker på om jag ens skulle vilja se piloten av Batwoman för att den ser så fruktansvärt dålig ut på trailern. Godfather of Harlem ser bra ut, men vill inte lova något förrän jag faktiskt sett den.

Tisdag

 • Black Lightning
 • Prodigal Son

Var osäker på om jag skulle fortsätta med Black Lightning. Men jag har ju svårt att släppa serier, så får nog fortsätta. Prodigal Son ska jag som sagt spana in första avsnittet av.

Riverdale Foto: CW
Riverdale Foto: CW

Onsdag

 • Arrow
 • The Flash
 • This Is Us

Sista säsongen av Arrow och det är så efterlängtat! Det har inte blivit så bra. i det senaste. The Flash har sett bättre ut, men när Arrow försvinner kanske den kan ta en större plats. Ser lite fram emot att se This Is Us för hur den slutade sist.

Torsdag

 • Nancy Drew
 • Riverdale
 • Single Parents

Riverdale är en otroligt dramatisk och löjlig, men jag gillar det. Förstår inte riktigt varför. Cliffhangern i slutet var ju bara för bra, så håller tummarna på det blir bra.  Shannen Doherty ska ju vara med i ett avsnitt. Wow. Single Parents har jag faktiskt saknat. Trodde inte det, men såg ett avsnitt som gick på tv:n en dag, och kom fram till hur mysig den faktiskt är. Nancy Drew kanske inte ser så bra och intressant ut men är ändå en CW serie.

Legacies Photo: Mark Hill/The CW
Legacies Photo: Mark Hill/The CW

Fredag

 • Evil
 • How to Get Away with Murder
 • Legacies
 • Supernatural

Sista säsongen av både How to Get Away with Murder och Supernatural. Kommer sakna den första och gråta ihjäl mig för den andra. Har saknat Legacies, kanske ännu mer nu när jag börjat sakna The Vampire Diaries så mycket. Och Evil, ja vi får se.

Lördag

 • The Blacklist

The Blacklist har gått väldigt upp och ner under åren. Jag hoppas att detta blir sista säsongen. Den har också flyttats till en av de sämsta tiderna. Så är nog inte jättelångt borta.

2 kommentarer

 • Lena

  Wow vilken imponerande lista haha jag ligger efter i sååååå många serier just nu så det är lättare att ha maraton hehe

  • karinsuniversum

   Ligger också efter med en del serier. Känns som jag har få serier att se denna höst. Men kanske skönt det med! Hinner jag se ikapp, läsa böcker och allt annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *