månadssammanfattningar,  Serier

Serielistan | September ’19

Dags att kolla vad jag såg i september förutom de vanliga serierna som precis har kommit tillbaka. Håller även på med Fresh Prince of Bel-Air, Once Upon a Time vid sidan av.

Serier jag har sett ikapp

  • Das Boot
  • Queer Eye

Jag såg äntligen klart Das Boot som jag hade smått börjat på. Riktigt konstigt hur lång tid det tog mig att se den med tanke på att jag såg verkligen fram emot den. Queer Eye såg jag igenom på väldigt kort tid. Gillade att ha den för när en är på dålig humör var den lättsam och fick mig att må bra. Får väl vänta till en ny säsong till att ha en sån serie igen.

Serier jag har avslutat

  • The Mentalist
  • Unbelievable

Äntligen kan vi också säga med The Mentalist. Har haft kanske åtta avsnitt kvar av den sista säsongen väldigt, väldigt länge. Till slut tog vi bara tag i det och såg klart den. Gillade den i början, mindre i slutet. Som många andra serier. Såg också Unbelievable som ni kunde läsa om i morse.

Serier jag har påbörjat

  • Evil
  • Prodigal Son

De nya serierna som jag påbörjade i september var såklart Evil och Prodigal Son som ni kan läsa om i veckosammanfattningarna. Fler blir det förhoppningsvis i oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *