Serier

TV-kollen | Thatcher i rutan, och Adam är tillbaka!

Några få nyheter såhär en onsdag vid lunch. Passar perfekt till lunchkaffet. Idag bjuder jag på nyheter från Supernatural och kommande Hawkeye. Men även The Crown – en serie jag själv inte sett. Men är väldigt nyfiken på.

Gillian Anderson är officiellt Margaret Thatcher

Nu är det officiellt. Gillian Anderson kommer axla rollen som Margaret Thatcher i fjärde säsongen av The Crown. Första och andra säsongen handlade om Queen Elizabeth II under 1950- och 1960-talet. Tredje säsongen som kommer senare i år kommer istället gå in på 70- och 80-talet.

Hawkeye har fått en showrunner

Disney planerar en hel del nu inom Marvel till deras egna streamingtjänst, Disney+. Bland annat kommer det en serie med The Falcon and The Winter Soldier under nästa år. Hawkeye, spelad av Jeremy Renner, kommer också få sin plats under 2021. Nu har man hittat showrunner, och det blir ingen mindre än Jonathan Igla som bland annat har Mad Men i bagaget.

Adam är tillbaka!

För alla er som har undrat vad som hände med Dean och Sam Winchesters halvbror Adam behöver inte vänta länge. I kommande, och sista, säsongen av Supernatural kommer nämligen Adam tillbaka. Efter hela tio år! Om Adam är tillbaka, betyder det också att Michael är tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *