Serier

Två nya serier om tidsresor och vad jag tyckte om dem

tidsresor

Making History, 

Den enda anledningen till varför jag ens valde att titta på den här var för att ha tillbaka underbara Leighton Meester i mitt schema. Men som jag hade förväntat mig så var den inte alls bra. Synd! För det hade som sagt varit fint att se Leighton lite oftare. Har inte bestämt mig om jag ska kasta den åt sidan direkt eller se på den ibland. Den är ju ändå bara 20 minuter. Blir en ny The Good Place helt enkelt.

Time After Time, 

Jag gillar HG Wells och hans bok Time Machine & jag gillar Jack the Ripper. Okej, kanske inte gillar, men ni förstår. Så hade ändå ganska höga förväntningar på denna. Men samtidigt inte med tanke på att den utspelar sig i nutid… tycker inte alltid det gör serier bättre. Men jag gillade den. I alla fall lite. Hoppas att den blir bättre. Hade på något sätt hoppats att den inte var exakt så här. Liksom, hela den där grejen att alla, och då menar jag alla, vet vem som är Jack. Det blir liksom ingen jakt på samma sätt. Tråkigt nog. Ska vi anta att typ Wells & Jane blir tillsammans och typ skapar Vanessa? & därför hon inte hittar spåret? Hm… Jag vet inte. Kommer fortsätta se serien och hoppas den blir bättre.

vad tyckte ni om dessa serier om tidsresor?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *