smått&gott

Tredje advent | Min önskelista

advent

Dags för årets önskelista nu när det är tredje advent. Antar dock att ingen kollar på denna då det är alldeles för nära inpå julafton om det inte är någon jag känner som plötsligt har panik. Då är denna jättebra. Men vet att de som köper julklappar till mig redan köpt. Så kanske lite onödigt. Men kul att lista ändå och se vad som förändrats från förra året.

advent

Ett supergulligt och superskön pyjamas tackar jag aldrig nej till. Har väl egentligen inte använt pyjamas på flera år och har några slitna byxor jag har på mig när jag vill vara mysklädd. Men börjat få upp ögonen för pyjamas igen. Och det känns lite som ett måste på julaftonens morgon. Bild

En notebook för jag vill påbörja på riktigt min bullet journal men tycker att dessa, Leuchtturm är lite väl dyra, men bra att de är dotted. Någon som har ett annat alternativ?

Tavlor med posters. Gillar väl mer tanken på att göra egna posters än att köpa dem. Och vet inte vart jag skulle vilja sätta upp de. Kanske på mitt kontor på jobbet. Det hade varit nice. Kanske främst vill jag ha en tavelvägg någonstans. Bild

vad önskar ni er av tomten?

5 kommentarer

  • Lena

    Sedan jag varit på Primark och alltid kommer hem med minst 1 pyjamas lever jag i dem. Så fort jag kommer hem åker pyjamasen på!

    En ordentlig Bullet Journal skulle jag vilja ha. Just nu har jag en del anteckningsböcker men ingen dotted vilket jag tror skulle förenkla alltid mycket.

    På önskelistan i år finns en kaffekopp dedikerad till fansen av When Calls The Heart serien den är såååå fin. Och kanske ett presentkort på Sci-FI bokhandeln så man kan köpa böcker/film/merch 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *