smått&gott

om tomten kommer & vad hen borde ha med sig

Önskelista till tomtenOm tomten kommer skulle jag ge hen den här önskelistan. Nu är det ju så att vi inte ska ha julklappar i år på grund av att vi kommer att spara allt till vår resa till våren. & vi köpte en tv tillsammans under black friday. Så det var totalt värt det. Men om vi skulle haft julklappar, & om jag köpte julklappar till mig själv skulle det vara:

1. Girl Boss Mug,

som vanligtvis finns på Urban Outfitters men är helt slutsåld. Jag förstår varför. Den är så enkelt, men ändå så cool. Tror också jag har sett den ett antal gånger hos en av mina favvoyoutubes, Estée Lalonde.

2. Liten svart ryggsäck,

har en liten ryggsäck i dag, men den börjar gå sönder. Så skulle gärna vilja ha en ny. Det är så härligt med en liten, och ryggsäckar är så underskattade.

3. #Girlboss,

böcker är ju alltid någonting som jag vill ha. & den här boken verkar cool & med en stor gnutta feminism är ju aldrig fel.

4. Kylie Lipstick,

skulle gärna vilja ha en massa av Kylie Jenners matta lipstick men har aldrig känt att det är värt kostnaden. Men någon gång ska en väl testa och se om de är så bra som en vill att de ska vara.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *