månadssammanfattningar,  Serier

Februari 2021 Serielistan

Den kortaste månaden på året, och visst kändes det som den bara flög förbi? Plötsligt är det mars igen. Det var en helt okej månad när det kommer till serierna. Börjar bli bättre på att se de serier jag vill se (eller ja, lite halvt). Alltså, inte lägga tid på serier jag inte längre uppskattar. Försöker i alla fall.

SERIERNA JAG SÅG

Maraton

 • Lost
 • The Wire

Såg äntligen klart The Wire. Skriver äntligen för att jag hade två avsnitt kvar hur länge som helst. Lite för jag inte hade tid (snarare prioriterade annat) och lite för att jag inte ville se klart den. Nu är den dock klar, och det kommer en säsongssammanfattning inkluderat en helhet summering vad jag tyckte.

Har också börjat se på Lost igen. Började se den sommaren 2013 för en vän sa att jag skulle se den. Såg fem avsnitt… Och nu är jag på gång igen. Kunde inte inte se den när den kom till Disney+. Ska se tre avsnitt i veckan är tanken. Så kommer väl bli klar i december.

Veckovis

 • American Gods
 • The Blacklist
 • Legacies
 • Riverdale
 • Superman & Lois
 • WandaVision

Har halkat lite efter i American Gods pga har inte Amazon Prime längre. Planerar på att skaffa det snart igen så jag kan se klart tredje säsongen i alla fall. Har slutat se på Riverdale. Eller jag slutade, såg ikapp två avsnitt kanske och slutade igen. Tänker att jag kommer nog göra så. Se ikapp när jag känner för den. Superman & Lois började också. Lagom intressant.

MÅNADENS STATISTIK

Antal serier: 8
Antal avsnitt: 23

Av dessa serier är det bara en som är nyhet för mig, dvs. Superman & Lois. För jag har sett de andra veckovis innan eller Lost har jag faktiskt påbörjat en gång tidigare.

2 kommentarer

 • Amanda

  Hur hinner du se på så många serier? Jag såg på lost för några år sedan runt 2017 tror jag. Tyckte den var bra :)Själv såg jag nyligen klart på ratched på netflix 🙂

  • karinsuniversum

   Jag vet knappt själv hur det går till.. Känns som ibland har man hur mycket tid som helst och ibland ingen alls. Försöker väl se ett avsnitt om dagen. Men det är inte alltid jag har tid eller lust. Ofta blir det väldigt mycket på söndagar istället.

   Inte sett Ratched. Såg att du hade skrivit om den på din blogg. Ska läsa ditt tips och omdöme där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *