musik

Spellista | Coco-pops.

Tuggummi och lågstadiedisco. En spellista med det bästa från barndomen. Från slutet av 90-talet till mitten av 00-talet. Nostalgi utlovas.

Ska vi gå en djupdyk ner bland mina spellistor på Spotify? Ja! Vad kul! Eller hur? Den första jag tänkte visa upp är min nostalgi-lista.

Det är någonting som är så underbart med att lyssna på favoriter som en hade när en var liten. När livet var lättare, en sprang på discon där det bjöds på läsk och popcorn, dansade med sina vänner och sjöng till låtar med hjälp av hårborstar. Det är precis vad den här listan handlar om. Nostalgi med det bästa (och värsta) från barndomen.

Vad lyssnade du på när du var ung?

Min musik från förr är främst början av 00-talet och lite av 90-talet. Har alltid en tanke att jag lyssnade mycket på 90-tals musik, tills jag kommer på att mitt intresse för musik kom nog inte förrän 2000 när jag var sju år. Svårt att minnas vad som skedde innan, speciellt vad för musik som jag lyssnade på.

Denna spellista har med låtar som ni kanske har glömt bort eller som ni fortfarande kan texten till. Oavsett hoppas jag att ni blir lika glada av den som jag blir.

Ni hittar listan här eller här nedanför.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *