smått&gott

Söndagsläsning | Skam, böcker & tinder

söndagsläsning skam
Skam Foto: Dazed

Finally – brutally honest teen films and TV

Trey Taylor skriver en fantastisk text på Dazed om att flera och fler riktiga tonårsserier börjar komma fram nu. Hur äkta dem är och att det inte är samma som förr när en såg tjugofemåringar spela arton, & hur de gick runt i kläder ingen annan hade råd. En av dem som tas upp i texten är norska dundersuccén Skam.

söndagsläsning
Foto: Sandra Beijer

Topplistan: Böckerna jag läste 2016 

Vill ni ha en massa boktips? Då tycker jag att ni ska kolla in Sandra Bejiers blogg där hon har listat upp alla böcker hon har läst under 2016 och rangordnat dem. Här hittade i alla fall jag en massa bra saker som jag tog med mig till min to-be-read-lista. Gör du också det!

söndagsläsning
Foto: Metro Creative

Krönika: ”Efter två timmars hejdlöst cyberspaceflörtande trodde jag mig ha hittat en potentiell själsfrände.”

Avslutningsvis vill jag tipsa om en krönika som Lisa Axelsson har skrivit om kärleken och om Tinder. Det är väldigt fint skriven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *