smått&gott

Gott nytt år!

Snart är 2020 äntligen över. Ett år vi alla har kämpat med.

Det har varit många motgångar för alla detta år. Inklusive mig. Det har varit en del sjukdomar i familjen (både Corona och inte Corona relaterade) som gjort att 2020 varit ett tufft år. Men det har även skett fina saker. Vänner som fått barn och jag och sambon förlovade oss.

gjorde du något 2020 som du inte gjort förut?

Tror faktiskt inte det. Det har varit ett väldigt lugnt år där man inte gjort så mycket. Har möjligtvis lagat en maträtt jag inte gjort förut eller något. Eller jo, jag började faktiskt träna hos en PT. Det var första gången.

genomdrev du någon stor förändring 2020?

Nej, ingen alls. 2020 var inte året för förändringar. 2020 var året för att inte förlora sig själv, förståndet och bara överleva.

blev någon av dina vänner föräldrar i år?

JA! Och det är det finaste. Vissa har kämpat och blivit föräldrar nu och jag kan typ börja gråta bara jag tänker på det. Det har verkligen blivit en babyboom i min bekantskapskrets. Tycker det har varit så i några år, men wow den här hösten har nästan varit extrem.

vilket datum från 2020 kommer du alltid att minnas?

29 maj 2020 när jag och min sambo förlovade oss.

dog någon som stod dig nära?

Nej, tack och lov. Men jag har varit så rädd för att förlora nära och kära. Speciellt när det har varit några sjukdomar som har hänt.

vilka länder besökte du?

Jag var i Amsterdam i början av februari. Corona hade precis börjat diskuteras och vi pratade mycket om det. Borde vi åka eller inte? Vi skulle till en jobbmässan och många montrar var tomma för det är folk från Asien som skulle dit, några från Wuhan. Men de kom inte, av självklara anledningar. Sedan har jag stannat hemma.

bästa köpet 2020?

Hm… riskokaren. Har räddat många middagar detta år. Annars är det nog alla filmer vi köpt som har underhållit oss. Alternativt all mat.

vad önskade du att du gjort mer?

Kanske kramat nära och kära mer innan allt hände. Men det hade jag inte vetat såklart innan. Jag har börjat komma in i träningen mer (nu har jag en liten svacka över jul och nyår) men kanske borde hittat även en träningsform som fungerar för mig som inte innebär att jag behöver gå till gymmet.

vad önskade du att du hade gjort mindre?

Oroat mig mindre. Har haft en sådan jobbig känsla genom hela året. Vilket känns onyttigt.

var du gladare eller ledsnare det här året jämfört med förra året?

Ledsnare för hela corona-situationen och sjukdomarna. Men även gladare på mitt privata plan.

vad önskar du dig för 2021?

Att vi kan ha vårt bröllop tillsammans med våra nära och kära. Vi kommer troligtvis ha bröllopet oavsett hur många gäster vi får ha. Så länge det är vi två och vigselförrättaren kommer det nog ske. Men det hade varit fint om fler fick komma och fira med oss. Speciellt några som är viktiga i sällskapet som inte bor i Sverige utan i England och USA. Det hade varit tråkigt om de inte kunde komma.

Och har två konserter i sommar som skulle varit nu 2020, men som blev såklart framflyttade. Har varit kul om de även kunde ske.

Nu blickar vi framåt mot 2021 och det ska bli ett väldigt intressant år. Hoppas ni har en fin nyårsafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *