vardag

Skumpa och jordgubbar för att fira….

Det var längesen jag berättade något om mitt liv. Det har blivit väldigt mycket bokrecensioner för det är typ det enda jag gör just nu – läser och jobbar. Oavsett jag har glada nyheter!

Jag ska gifta mig!

Nästa år blir det bröllop och vi håller tummarna på att i slutet av nästa sommar så kommer det inte vara Corona över hela världen. Så vi kan samla nära och kära som behöver flyga in till landet, och inte heller oroa oss för att träffa de äldre. Hade varit ofantligt tråkigt att inte kunna ha mor- och farföräldrar på plats.

Själva förlovningen gick både väldigt fort och väldigt långsamt på samma gång. Vi har pratat om detta länge men aldrig riktigt gjort någonting för det. Men så bestämde vi oss vart vi vill vara någonstans och att nästa år ska det ske. Så vi ringde Johans föräldrar som har bra koll på lokalen och de hjälpte oss att boka in direkt. För den lokalen är väldigt populär och de hade bara två datum kvar till nästa år! Så bokningen av lokal och datum kom först.

Efter det beställde vi ringarna och bara väntade. De kom en dag, tidigare än vad vi trodde och förväntade oss, och sen var vi förlovade!

Vi firade såklart med bubbel och jordgubbar och bara hade en toppen fin kväll. Och nu har det gått två veckor sedan ringarna kom och vi blev officiellt förlovade. Riktigt fint! Och jag har nu vant mig vid att ha en till ring på händerna.

Det är både skönt och jobbigt att det är så långt kvar. Skönt för man har tid att planera och invänta till att läget i världen blir bättre. Men också tråkigt för att det känns lite för tidigt att dra igång hela planeringsstadiet. Fast vad vet jag, jag har aldrig gjort detta tidigare.

Det finaste är ändå att jag ska få tillbringa livet med min bästa vän. <3

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *