vardag

Väldigt skön och lugn lördag!

Hallå!

I dag har det varit en väldigt lugn och skön lördag. Mina föräldrar kom hit i går kväll för att se på rally i dag. Så medan de steg upp vid sex sov jag & j vidare. Var så himla trött i morse och vet inte alls varför. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Hemskt! Tog frukosten i sängen och tittade på senaste The Vampire Diaries avsnittet. Helt okej avsnitt & åsikterna kommer såklart imorgon bitti.

Annars då? Jo, valde att tvätta ansiktet med en för gammal kräm så mitt ansikte var helt rött och flammigt. Det sved också jättelänge, men ja nu är det bättre. Så himla typiskt mig. Så har spenderat resterande dag med att dricka te, ätit lite godis (kunde inte hålla mig). Har varit ensam större delen av dagen då  j är iväg med vänner (eller vad det jobbet? hm..). Snart kommer mina föräldrar hit igen och då ska jag visade de värmländsk pizza. Ohboy vad de kommer bli besvikna. Inte alls i närheten av pizzan vi har hemma.

Just det ja, läste också ut en bok i dag. Recension kommer imorgon. En liten hint, den var rätt kass. Faktiskt. Synd! Håller tummarna på att nästa är bättre.

hur är din lördag?

2 kommentarer

  • Emelie

    Önskar att jag också hade haft en lugn lördag! Fast på gymmet i 3h istället, ugh! Sedan fick jag gå hem i kylan, vilket tar runt 40min. Inte roligt!

    • karinsuniversum

      Låter inte alls kul! Varför var du fast? Bra att vara på gymmet i alla fall, måste verkligen börja träna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *